To pallerammer ovenpå hinanden.

Pallerammer sælges | Køb gode rammer til dine paller hos Provipal

Pallerammer i alle størrelser

Står du med gods, der ikke kan emballeres ordentligt eller en maskine, der skal eksporteres til udlandet? Så er pallerammer løsningen. Provipal har rammer til alle paller, og vi sælger dem både nye og brugte. Vores pallerammer er varmebehandlet, og kan købes i små og store partier. Kvaliteten er i top, og de er solidt bygget og kvalitetstestet af vores leverandører.

Til virksomheder i hele landet

Vi sælger udelukkende til virksomheder, så med mindre vi annoncerer med andet, sælger vi kun større partier til virksomheder, og ikke enkeltvise pallerammer til private haver. Vi kan, til konkurrencedygtige priser, levere paller og pallerammer til hele landet, og bestiller du inden kl 13 sørger vi for, at de bliver leveret næste arbejdsdag. 

Ønsker du et tilbud på rammer til dine paller, så kontakt Rene eller Mikkel på telefon 75 52 15 91 eller mail os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.            

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre