Paller & Pallerammer i Kolding | Find nye & brugte EURpaller her

Find nye paller hos Provipal

Mangler din virksomhed paller? Eller har I lige fået en stor ordre hjem og skal have fundet et sted at afhænde de overskydende paller? Provipal køber og sælger nye og brugte paller og er altid på udkig efter store og små partier med paller. Vi forhandler alle størrelser, og har som regel de fleste standard kvartpaller, halvpaller og helpaller på lager til hurtig levering.

Er du i tvivl om tilstanden, og er det måske nogle af dem, der halter lidt?

Ingen problem!

Vores lager er specialister, når det kommer til reparation af paller, og vi får pallerne tilbage til deres oprindelige stand, og måske endda mere solide. Det er godt for miljøet, og vi giver dig, som kunde, en god pris, hvis du ikke nødvendigvis behøver nye, godkendte EURpaller. Provipal køber og sælger alle brugte paller, og er altid på udkig efter store og små parti paller, som vi kan reparere eller sælge videre.

Paller i Trekantområdet, Vamdrup eller Haderslev

Provipal ligger i Vojens, og er et naturlig valg for virksomheder i Trekantområdet, Vamdrup og Haderslev. Vores lager har kapacitet til tusindvis af paller, og bestiller du inden kl. 13, leverer vi pallerne på din adresse dagen efter.

Skal du sælge nogle paller? Det hjælper vi dig med, og vi sørger samtidig for, at de bliver afhentet på din adresse. Efter afhentning bliver pallerne efterset, kontrolleret og godkendt af vores lager.

Gør en god handel. Kontakt os på telefon 75 52 15 91 og tag en snak med Rene eller Mikkel.

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre