Paller & Pallerammer Fyn

Få styr på din levering med Provipal paller

Nogle gange kan det være rart med et firma, der kender alt til størrelsesforhold og korrekt brug af paller til f.eks. levering eller opbevaring af varer på et lager.

På Fyn sørger Provipal for alle tænkelige palleformer. Vi har de klassiske europaller, du kan få leveret halvpaller, eller de smarte pallerammer, som nemt gør, at du kan stable dit indhold på en sikker måde. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad der er muligt.

Vi har hurtig pallelevering på Fyn. Rene og Mikkel tager meget gerne en snak med dig for at finde den korrekte løsning for dig og dit firma. Vores levering kan ske fra dag-til-dag, hvis du bestiller standardpaller. Det gælder også for kvarte paller, hele paller og halve paller. Skal du have leveret et full-loads, så kan det tage mellem 7-10 dage.

Spind guld på gamle og ødelagte paller

Har du beskadigede eller brugte paller stående, som ikke bliver benyttet mere så kan du nu tjene penge på at komme af med de gamle paller!

Provipal hjælper gerne alle kunder af med forfaldne paller, EUR-paller og pallerammer. Og vi kører gerne til hele Fyn.

Uanset hvilken stand dine gamle paller er i, så skal vi nok sørge for, at du får et godt tilbud på dine gamle paller. Vi henter gerne små som store partier. Du skal blot ringe på telefon 75 52 15 91, og vi henter alle former for paller på hele Fyn. Det kalder vi god service!

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre