Pallerammer & paller i Fredericia & Taulov | Kontakt Provipal

Køb af nye og brugte paller i Fredericia

Har I lige modtaget en stor ordre til levering, eller har I blot et generelt behov for paller i alle størrelser? Provipal leverer til hele landet, og med vores placering tæt på motorvejen centralt i Trekantområdet kan vi hurtigt levere pallerne til Fredericia og Taulov.

Vi modtager gerne jeres ordre, og er leveringsdygtige fra dag-dag på alle standardpaller, både halv, hel og kvart. Skal du have større partier, tager det 3-5 arbejdsdage, men du vil have muligheden for at komme godt fra start, da vores lager altid ligger inde med et forholdsvis stort antal paller. Bestil ved Rene og Mikkel inden klokken 13, så har du pallerne leveret hos jer næste arbejdsdag.

Afhentning af brugte paller

Vi nøjes ikke med at forhandle nyt, men hjælper jer også gerne med at komme af med jeres gamle, slidte og måske beskadigede paller og pallerammer.

Prisen vil naturligvis afhænge af tilstand, men vi kommer gerne med vores bud, og sørger for at pallerne afhentes på jeres adresse. Uden bøvl og besvær for jer. Vi tager gerne brugte paller i alle størrelser, både  eurpaller, halvpaller og plastpaller, og er der skader på dem, skal vi nok få dem efterset og repareret igen.

Kontakt Rene eller Mikkel på telefon 75 52 15 91 eller udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig med det samme. 

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre