Pallerammer & paller i Esbjerg

Provipal giver dig penge for dine gamle brugte paller

Nu er det slut med dårlig undskyldninger for ikke at komme af med dine gamle paller!

Hos Provipal tager vi meget gerne imod dine beskadigede, slidte eller ødelagte europaller, pallerammer og kvarte paller.

Trænger dine gamle paller til en kærlig hånd? Så reparerer Provipal også gerne dine gamle EUR-paller, så de kan fungere optimalt igen. Det er et billigt alternativ til nye paller, og vi ser det som en gevinst, at udmærket træ kan blive genbrugt og dermed skåner miljøet.

Du ringer, og Provipal kommer og fjerner alle dine gamle paller væk. Vi tilbyder opsamling af gamle paller i hele Esbjerg og omegn. Prisen pr. palle afhænger selvfølgelig af pallens tilstand. Vi kalder det en god byttehandel.      

 

Mangler din virksomhed i Esbjerg også paller?

Har du problemer med at få sat dine ting i system på lageret eller synes du ikke dine produkter står stabilt nok? Det kan også være, at du pludselig modtager en stor ordre, som du mangler nye paller til? Så kan nye paller fra Provipal være løsningen for netop dig.

Vi leverer til hele Esbjerg og omegn. Hvis du bestiller et mindre antal paller inden kl. 13, så har du nye paller dagen efter. Hvis du er på jagt efter full-loads palleparti, så er Provipal leveringsdygtige inden for 7-10 arbejdsdage. Giv os et kald på telefon 75 52 15 91, og vi hjælper dig.   

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre