Tre specialpaller i forskellige mål.

Nye specialpaller | Provipal producerer paller i specialmål

Nye specialpaller fra Provipal             

Endelig. I har lige fået maskinen produceret, og den vejer et ondt år og fylder en halv lastbil. Men hov: Hvordan får vi den nu lige transporteret og flyttet rundt? Fortvivl ikke. Provipal producerer paller efter dine specialmål og behov. Har du møbler eller reoler der skal pakkes ordentlig, så har vi dermed også pallen, der er skræddersyet dine behov.

Inden for transportbranchen er det alment kendt, at gods, der stikker ud over pallen, har en meget højere risiko for skader, end gods, der holder sig inden for pallens ydre mål. Spar derfor ikke på emballagen, men giv i stedet din kunde de bedste forudsætninger for at modtage sit gods i perfekt stand, hver gang. Også hvis det, der skal transporteres, har mål der kræver specialpaller.

Kombinerer du i øvrigt med rammer og et godt, solidt låg kan du yderligere være næsten 100% sikker på, at du har en tilfreds kunde i den anden ende.

Kontakt os for et tilbud på specialpaller, og husk at vi kan producere alt, og er certificeret af epal til produktion af paller. Du finder Rene og Mikkelpå mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den./Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 75 52 15 91. 

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre