Nye kvartpaller stablet.

Nye kvartpaller - Få et uforpligtende tilbud på små paller | Provipal

Nye Kvartpaller og små paller i træ

Kvartpaller er løsningen for dig, som har gods, der er for tungt til at dine medarbejdere må løfte og håndtere det. Og skal man som virksomhed være certificeret efter alle HR-kunstens regler skal halvpaller (eller lignende) indgå som en del af godshåndteringen og være til stede når arbejdstilsynet og certificeringsbureauet kigger forbi.

Kvartpaller er en god løsning, der giver dine ansatte muligheden for at flytte små, tunge pakker på små paller der stadig er i topkvalitet, og som kan bruges igen og igen og igen uden at gå i stykker. Så lad være med at give dine ansatte problemer med de billige pap-paller eller engangs kork-paller som dine konkurrenter bruger, og køb i stedet noget der holder længe. Det giver dine ansatte en nem hverdag og kunder et godt indtryk af din forretning.

Kontakt derfor Rene eller Mikkel på telefon 75 52 15 91 og få et godt tilbud på kvartpaller. Vi leverer til hele Danmark, og som regel klarer vi det inden for et par dage, dog med forbehold for weekend og antal paller i din bestilling. 

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre