To mørke IPPC paller.

Køb nye IPPC certificerede & varmebehandlede paller her

Køb IPPC-certificerede paller hos Provipal

                     

”Vores nye kinesiske kunde har lavet en stor ordre, men var der ikke lige noget med træ og paller når man skal eksportere til lande uden for EU?” 

Svaret er jo. Alle paller der skal eksporteres til Kina skal være varmebehandlede, og det gælder både EURO-paller, halvpaller og engangspaller. Paller produceret efter dagens EUR-standard er IPPC-certificeret, men køber du brugte EUR-paller eller har du nogle gamle paller liggende på lageret, kan du risikere at de ikke er varmebehandlede og dermed ikke accepteret til eksport.

I teorien er det som sådan i udgangspunktet ikke dit problem, men du risikerer at din kunde modtager godset for sent og får ekstra udgifter til bøder og toldudgifter til de pågældende myndigheder. Og når fejlen er opstået ved dig, er det ikke ligefrem noget der fremmer samarbejdet.

Sørg derfor for at alle dine paller opfylder dagens EUR-standard - så slipper du bekymring næste gang, du har en stor ordre til Østen. Alle nye paller fra Provipal er IPPC-certificeret, så handler du med os, er du sikker på at produktet er i topkvalitet og godkendt til næsten alt.

Kontakt Rene eller Mikkel på telefon 75 52 15 91 og få et godt tilbud på IPPC, varmebehandlede nye paller. 

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre