Engangs halvpaller stablet på hinanden.

Engangs halvpaller - Vi leverer hurtigt til hele landet | Provipal

Engangs halvpaller fra Provipal

                                   

Engangs halvpaller i 60 x 80 hjælper dine ansatte med at flytte tunge enkeltkolli, og er pladsbesparende når maskiner, tunge reservedele eller pakker skal sendes. Og hvorfor spilde en hel palleplads, når en halv kan gøre det?

Med dagens arbejdsmiljøkrav er der i øvrigt ingen vej udenom. Vejer pakken over nogle og tyve kilo, skal den håndteres på en palle, og denne skal helst være tilgængelig i produktionen.

Engangs halvpaller fra Provipal er et billigt og godt alternativ til DS-pallen, for dig, der ikke nødvendigvis skal sende tonstunge maskiner eller har daglig eksport til Kina.

Og selvom det hedder en engangs-palle, ved vi, at kvaliteten på vores engangspaller er så høj, at der mere er tale om en flergangspalle end engangspalle, hvis den bliver transporteret ordentlig og opbevares rigtigt.

Kontakt salgsafdelingen og få et tilbud på engangs halvpaller i dag. Du træffer Rene eller Mikkel på telefon 75 52 15 91,  og er de optaget med en anden kunde er du velkommen til at sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..    

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre