Nye paller, der kan købes hos Provipal.

Nye Paller til salg - Kontakt os for køb af holdbare paller | Provipal

Salg af nye paller

Provipal ApS er lagerførende i nye paller, uanset om du har brug for 50 stk. eller 500 stk. Fra vores lager i Fovslet ved Kolding bliver pallerne pakket og klargjort til levering, så du kan være sikker på, at de paller, du modtager, er i topkvalitet, og overholder gældende standard.

Alle nye europaller bliver produceret med varmebehandlingsstempel som gør, at de kan sendes rundt i hele verden - dog findes der stadig mange brugte EUR-paller som ikke er varmebehandlet, hvis du ikke har behov for dette.

Har du eksport til lande uden for EU med restriktioner på træ, bør du være ekstra opmærksom på pallen, da det kan give en ekstra omkostning til fragt, og forsinkelse i leveringen til din kunde, hvis dine nye paller ikke overholder det pågældende lands love og regler. Det kan derfor ikke altid betale sig at spare på kvaliteten, specielt hvis leveringstiden er afgørende.

Når du køber nye paller, kan du få dem i forskellig kvalitet. Men uanset hvilken kvalitet du efterspørger, så kan Provipal ApS matche dit behov.

Du kan altid få leveret dine købte paller i løbet af 1-2 arbejdsdage, og vil du have et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte vores sælger René Kjeldsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 75 52 15 91.

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre