Pallerammer | Køb gode rammer til dine paller hos Provipal

Pallerammer | Køb gode rammer til dine paller hos Provipal

Rammer til paller i alle størrelser

Står du med gods, der ikke kan emballeres ordentligt eller en maskine, der skal eksporteres til udlandet? Så er rammer til dine paller løsningen. Provipal har rammer til alle paller, og de fås både nye og brugte. Vores pallerammer er varmebehandlet, og fåes i små og store partier. Kvaliteten er i top, og de er solidt bygget og kvalitetstestet af vores leverandører.  

Pallerammer til virksomheder i hele landet

Vi sælger udelukkende til virksomheder, så med mindre vi annoncerer med andet, sælger vi kun større partier til virksomheder, og ikke enkeltvise pallerammer til private haver. Vi kan, til konkurrencedygtige priser, levere paller og pallerammer til hele landet, og bestiller du inden kl 13 sørger vi for at de bliver leveret næste arbejdsdag. 

Ønsker du et tilbud på rammer til dine paller, så kontakt Rene eller Mikkel på telefon 75 52 15 91 eller mail os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.            

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre