Flere paller der skal repareres.

Reparation af paller - Minimer omkostningerne med Provipal

Reparation af paller

Provipal ApS er godkendt af EPAL til at reparere EUR-paller. Vi bliver kontrolleret uanmeldt flere gange om året for at sikre, at vores pallereparationer følger reglementet fra EPAL.

Defekte og beskadigede paller er en uundgåelig del af en aktiv produktion. Ved daglig brug er det næsten ikke til at undgå, at en stak paller vælter eller bliver påkørt af en truck. Men det er vigtigt at huske, at en defekt eller beskadiget palle skal repareres, før den atter må anvendes.

EPAL er et beskyttet varemærke, derfor må EUR-paller fra EPAL udelukkende repareres af virksomheder, som har fået udstedet licens til reparationsarbejde af EPAL. Det vil sige, at det er ulovligt for virksomheder at reparere EUR-pallerne, hvis ikke der forligger en officiel godkendelse fra EPAL.

Hvorfor vælge pallereparation?
Pallereparation koster betydeligt mindre end at investere i helt nye paller. Derfor kan reparation af paller være med til at minimere dine emballageomkostninger. Samtidig vil reparationen tillade dig at genbruge dine EUR-paller, og dermed er du med til at mindske industriens miljøbelastning.

Har du defekte eller beskadiget paller, og vil du have et uforpligtende tilbud på reparation af pallerne, er du meget velkommen til at kontakte vores sælger René Kjeldsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 75 52 15 91.

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre