Flere brugte specialpaller sammen.

Brugte specialpaller købes - Vi afhenter i hele landet | Provipal

Brugte specialpaller købes

Har I lige investeret adskillige budgetressourcer i paller til de sidste nye store maskiner og står I nu med en stabel, som man tilsyneladende kun kan bruge som brænde? Fortvivl ikke. Provipal køber brugte specialpaller i alle typer og kvaliteter. Vores lager er certificeret til reparation og genopretning af skadede paller, og vi vil gerne give dine gamle specialpaller nyt liv, så de kan genanvendes hos en ny kunde.

Lad derfor ikke dine gamle specielle paller samle støv eller blive til brænde. Kontakt i stedet os, og få et godt tilbud på dem, du har stående. Vi giver en god pris, og kan sørge for afhentning i hele landet.  Efter afhentning vil dine brugte specialpaller blive undersøgt og kvalitetsevalueret på vores lager og herefter får du en prisvurdering per palle.

Du kan få leveret dine specialpaller hurtigt, og vil du have et uforpligtende tilbud er du velkommen til at kontakte vores sælger René Kjeldsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 75 52 15 91.

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre