To brune, brugte plastpaller.

Brugte plastpaller købes | Kontakt os for salg af kvartpaller

Brugte plastpaller

Brune plastpaller i 40x60 cm er en standard palle hos Provipal ApS og vi er derfor lagerførende i denne type plastpaller.

Plastpallen er et godt alternativ til en træpalle, når varer skal eksporteres, specielt til lande som har strenge krav til importen af træ.

Den brune plastpalle bliver brugt som byttepalle i Danmark, og bliver specielt brug i detailhandlen, hvor de ofte står i butikkerne med varer på.

Plastpaller er yderlig særdeles velegnede til virksomheder, som sætter pris på renhed, da plastpallen ikke splintrer som en træpalle. Plastpaller er også fri for skadedyr, og er derfor ikke varmebehandlet som træpallerne. Kontakt os for et tilbud eller lad os købe dine brugte plastpaller. ´

Vil du vide mere eller få et godt tilbud på dine gamle plastpaller? Giv os et kald på telefon 75 52 15 91 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Få et uforpligtende tilbud

1000 tegn venstre